Tres apps imprescindibles per a crear imatges d’impacte

Creus que no tens temps o creativitat suficient per a crear imatges impressionants que potenciïn la teva estratègia online? No t’equivoquis! El blog socialancer.com ha publicat un article amb consells per a fer-ho realitat. I és molt simple! Només necessites un smartphone i tres apps que són imprescindibles per a convertir-te en un fantàstic creador de contingut visual.

Wordswag

Es tracta d’una petita aplicació versàtil i intuïtiva que et permetrà seleccionar qualsevol cita o text, afegir una font i obtenir un contingut visual sofisticat i llest per a ser compartit. A més, l’aplicació compta amb un munt de plantilles que et donen la possibilitat de crear imatges que semblaran fetes per a un dissenyador. L’app és ideal per a Instagram i Facebook.

InstaQuote

És una aplicació estupenda per a crear imatges per a Instagram. És molt senzilla i, igual que WordSwag, serveix per incloure text a les teves fotografies i que semblin fetes per un dissenyador.

A Beautiful Mess

Inclou una gran quantitat de doodles fets a mà per creadors, fet que pot afegir un estil informal a les teves imatges. Et permet carregar els teus propis fons i adquirir nous pacs de disseny de l’app Store.

 

By |2019-02-08T12:09:29+00:00February 8th, 2019|Blog|0 Comments

Leave A Comment

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies. D'acord