Quin significat té el hashtag #TBT a Instagram i quan s’ha d’utilitzar?

Existeixen multitud de hashtags populars, i és molt important saber-los utilitzar de forma correcta perquè no sigui contraproduent per a les nostres fotos i la nostra marca. Un dels més especials però, i que moltes vegades utilitzem malament, és el hashtag #TBT.  

Tal com explica aquest article, el hashtag #TBT ve de l’expressió “Throwback Thursday”, que en català significaria “un dijous de temps passats”, i va sorgir de manera espontània gràcies als mateixos usuaris d’Instagram, fins a convertir-se en una de les etiquetes més populars de la xarxa social.

En aquest sentit, els usuaris utilitzen aquest hashtag només els dijous, i ho fan publicant fotografies antigues, normalment, de la seva infància. És per aquest motiu que és molt important utilitzar-lo només els dijous, i no fer-ho qualsevol altre dia de la setmana, ja que si no es fa així, els usuaris poden percebre que no tenim ni idea d’utilitzar els hashtags d’Instagram ni el significat que tenen.

By |2018-10-30T13:34:40+00:00October 30th, 2018|Blog|0 Comments

Leave A Comment

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies. D'acord