Influencers: Aprèn a promoure el teu canal de Youtube

Sabies que 6 de cada 10 persones prefereixen veure vídeos en línia abans que canals de televisió? I que Youtube és el segon motor de cerca més important juntament amb Google? És per a aquest motiu que moltes marques i influencers han decidit submergir-se a la plataforma i estan incorporant els vídeos a la seva estratègia digital. Però no n’hi ha prou amb estar present a la xarxa social. El que és realment difícil és aconseguir que els teus continguts tinguin visites i funcionin.

Així doncs, us deixem un seguit de consells de la plataforma Hootsuite per promoure el vostre canal de Youtube i, així, augmentar-ne les visites.

PROMOU EL TEU CANAL DE YOUTUBE COM HO FAN ELS INFLUENCERS

Optimitza el teu contingut de Youtube perquè es posicioni als motors de cerca

Optimitzar el SEO és molt important pel teu perfil, canal i vídeos individuals de Youtube. Has de conèixer les paraules claus que vols posicionar. Una vegada les sàpigues, inclou-les en títols de vídeo, noms d’arxius, descripcions, etiquetes, notes i camps rellevants del teu perfil. Els bons influencers tenen el SEO molt present.

Crea títols de vídeo excel·lents

El títol ha de ser informatiu i que destaqui. També ha de ser simple i directe, ha d’incloure paraules clau i ha de deixar clar a l’espectador per què l’ha de veure.

Crea miniatures clares

Assegura’t que la miniatura del teu vídeo sigui el més àmplia i d’alta qualitat possible. Ha de reflectir el contingut del vídeo i ha d’estar relacionada directament a la teva marca.

Agrega tanta informació com sigui possible al teu perfil de Youtube

Has de crear una pàgina de perfil amb una aparença consistent, que inclogui tots els elements de la teva marca (colors, fons, logotip, icones i dissenys). També és molt recomanable incloure enllaços de contacte a la teva web o altres xarxes socials.

Aprofita l’e-mail màrqueting

Hi ha diferents vies per aconseguir els contactes dels teus seguidors. Una d’elles seria demanant-los que es facin subscriptors del teu canal. Com a resultat, cada vegada que publiquis un vídeo, rebran un correu electrònic avisant-los, i t’asseguraràs més visites al teu vídeo.

Estigues actiu a la comunitat

No n’hi ha prou amb crear contingut amb regularitat, també has d’interactuar amb la teva audiència de manera activa, i amb altres influencers. Així, respon els comentaris que et deixen, subscriu-te a altres canals, deixa comentaris i opinions a altres vídeos i comparteix els que podrien servir a la teva pròpia audiència.

Anuncia el teu canal de Youtube

Youtube té diferents opcions per a fer publicitat. Per exemple, una de les que recomana l’article de Hootsuite és fer una campanya publicitària amb Google AdWords.

Promou el teu canal de Youtube al teu blog

Crea continguts de blog rellevants pels teus vídeos i agrega’ls a les teves publicacions.

Realitza concursos

Incentiva als espectadors a que se subscriguin al teu canal amb regals i premis. Per fer-ho, pots intentar crear un vídeo inicial d’un concurs amb una crida a l’acció clara (presenta el concurs).

By |2018-11-30T12:24:02+00:00November 30th, 2018|Blog|0 Comments

Leave A Comment

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies. D'acord