20 pàgines de fotos gratuïtes per a les teves xarxes socials

Llistat de pàgines

  1. Gratisography: És una de les pàgines d’imatges gratuïtes més interessants per l’estil poc convencional del fotògraf Ryan McGuire, Totes les fotos estan en alta resolució, no s’ha de pagar drets d’autor i estan llestes per utilitzar-les quan sigui necessari.
  2. IM Free: No només ofereix imatges gratuïtes per a xarxes socials, sinó que consisteix en “una col·lecció de recursos de disseny web gratis, tots per a usos comercials”. Les col·leccions, exemptes de drets d’autor, inclouen plantilles, icones, i creadors de botons junt amb imatges d’arxiu clàssiques i gratuïtes organitzades per temes com tecnologia, educació, naturalesa i molt més.
  3. Pixabay: Ofereix més de 490.000 imatges gratuïtes per ús personal i comercial. Aquestes imatges són genials per utilitzar en xarxes socials, ja que la col·lecció de Pixabay no només inclou fotos, sinó també il·lustracions i gràfics vectorials.
  4. Picjumbo: Amb més de 2.479.693 descàrregues des del seu llançament el 2013, Picjumbo és un recurs popular gratuït per a les teves imatges de les xarxes socials. Els usuaris poden fer clic en les diferents categories de més de 600 fotos d’alta resolució de forma gratuïta o descarregar un paquet que inclou totes les imatges a més de tres formats de Photoshop a canvi d’una donació de 10 dòlars o més.
  5. Unplash: Ofereix deu fotografies noves cada 10 dies a través d’una subscripció de correu electrònic, així com a la seva pàgina web.
  6. Stockvault: Conté més de 35.000 imatges, gràfics i dissenys sense drets d’autor de fotògrafs, dissenyadors i estudiants de tot el món. Sempre que et quedis a la pestanya “fotos d’arxiu gratuïtes” i no vagis a la de “fotos d’arxiu prèmium”, tindràs accés a una enorme biblioteca d’imatges que podràs utilitzar amb fins de continguts i xarxes socials.
  7. Negative Space: Afegeix imatges d’arxiu gratuïtes cada setmana i totes tenen llicència Creative Commons Zero. Les imatges estan ordenades per categoria, espai de còpia, posició i color.

Vols conèixer més pàgines amb imatges gratuïtes?

Llegeix l’article sencer a: https://blog.hootsuite.com/es/20-paginas-de-fotos-gratuitas/

By |2018-11-20T13:48:40+00:00November 2nd, 2018|Blog|0 Comments

Leave A Comment

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies. D'acord