Com aconseguir seguidors a Twitter

Un increment constant del nombre de persones que et segueixen és un dels senyals més grans de l’èxit d’una estratègia de Twitter. Per aquest motiu, des de CTL et donem uns quants consells per aconseguir-ho.

Tingues un perfil complet de Twitter

Quan algú està decidint si seguir-te o no, hi ha una alta probabilitat que revisin el teu perfil complet abans de prendre una decisió. El teu perfil de Twitter ofereix diverses maneres de comunicar qui ets i el que fas. Un perfil complet inclou:

 • Nom: Si no pots obtenir el teu nom real a Twitter, assegurat que el nom del teu perfil reflecteixi la teva marca de la forma que desitges i dins del límit de 15 caràcters.
 • Bio: Tens 160 caràcters per descriure’t. Fes que conti.
 • Ubicació: Fes que la gent sàpiga on trobar-te.
 • Lloc web: Vincula el teu lloc web.
 • Foto de perfil: Assegura’t que els teus seguidors puguin identificar les teves publicacions amb la teva marca.
 • Imatge de capçalera: És important que la teva imatge de capçalera tingui unes mesures apropiades.

Defineix la teva estratègia de contingut

Et presentem dos tipus de contingut que poden agregar valor pels teus seguidors nous i actuals:

 1. Contingut que inspiri: Un bon exemple serien consells, assessories sobre temes concrets, etc.
 2. Lideratge de pensament: Els tuits que ajuden a millorar la vida de les persones, qüestionar percepcions i mostrar experiència, atrauen nous seguidors que busquen consells a Twitter.

Publica imatges

 • Carrega les fotos directament a Twitter. Si tuiteges un enllaç a una imatge d’Instagram, apareixerà com un enllaç només de text, i no resulta tan interessant.
 • Etiqueta a altres usuaris de Twitter a les teves imatges: En lloc d’incloure els @noms dels usuaris de les persones al text del teu tuit, etiqueta-les directament a la imatge.
 • Publica més d’una imatge per tuit. Això permet que els teus tuits tinguin una manera de cridar l’atenció, el que fa augmentar la possibilitat que els teus seguidors interactuïn amb ells i els comparteixin amb els seus seguidors.

 

Vols saber més trucs per aconseguir seguidors a Twitter? Llegeix l’article sencer a https://blog.hootsuite.com/es/mas-seguidores-en-twitter/

2018-10-30T15:04:15+00:00

Leave A Comment

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Si continua navegant, accepta la seva instal·lació i el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació a la nostra Política de Cookies. D'acord